Thursday, February 3, 2011

(8/8/99) School�s out



Τα γνωστά φίλες και φίλοι. Όπως και πέρυσι και πρόπερσι, έτσι και φέτος ο ανταποκριτής σας θα σας αφήσει για λίγο. Αν και όχι για νησί -τουλάχιστον όχι ακόμα. Η Ελένη επιστρέφει σήμερα από τη Τζιά και κατά πάσα πιθανότητα κάπου θα πάμε, όμως προς το παρόν το S.N.A.F.U. θα παραμείνει στην Αθήνα. Ποιος ο λόγος για τη διακοπή του; Η κούραση φυσικά φίλες και φίλοι. Τι άλλο; Βλέπετε, ο γράφων δεν έσπασε καθόλου τη σεζόν έστω με μια μονοήμερη εκδρομή (μακριά από μας) και έχει αρχίσει να πήζει αγρίως. Τα λέγαμε και την προηγούμενη εβδομάδα, θυμάστε ε;


Ούτως ή άλλως, όλοι σχεδόν έχουν φύγει. Όσοι δεν έχουν φύγει είναι εδώ και βρίζουν ή ετοιμάζονται να ξαναφύγουν, οι εταιρείες είναι άδειες και τίποτα το άξιο λόγου δε γίνεται. Ως εκ τούτου ή θα σας πρήξω με εντελώς προσωπικά παραληρήματα ή θα σας εκθέτω προβληματισμούς που μου προκύπτουν από αυτά που διαβάζω εσχάτως ή θα σας αφήσω για λίγο. Και νομίζω ότι το καλύτερο είναι το τελευταίο. Αν σας πω ότι από εχθές είμαι μπροστά στον υπολογιστή παίζοντας παιχνίδια (ένα παιχνίδι για την ακρίβεια), καταλαβαίνετε περί τι βαριεστιμάρας μιλάμε. Και είναι βαριεστιμάρα που έρχεται από κούραση και πήξιμο φίλες και φίλοι.


Εννοείται ότι θα επανέλθουμε δριμύτεροι άμα τη ενάρξει της σεζόν -κάπου στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, βία στη δεύτερη. Ως τότε, ο ανταποκριτής σας θα φροντίσει να ξεκαθαρίσει το κεφάλι του και να επιστρέψει με νέο ενδιαφέρον. Όχι για σας -που το ενδιαφέρον είναι δεδομένο- αλλά για όλους αυτούς που μαστίζουν την καθημερινότητά μας. Αν παρ� όλα αυτά, η έκλειψη φέρει την καταστροφή του πλανήτη, μάλλον σας χρωστάω και κάπως θα πρέπει να τα βρούμε σε μια άλλη ζωή. Τέικ κέαρ που έλεγε και ο Δημόκριτος και σας περιμένω το Φθινόπωρο.


Το ραδιόφωνο παίζει Aerosmith (Walk this way), η ώρα είναι 5 παρά δέκα μεσημέρι Κυριακής 8 Αυγούστου και το εκατοστό εικοστό έκτο S.N.A.F.U. μόλις μίλησε με την καλή του και πάει για μπάνιο και φαγητό. Καλή σας εβδομάδα (και όχι μόνο) και σας περιμένω σύντομα εδώ.


No comments:

Post a Comment