Wednesday, February 2, 2011

(25/7/98) Αυτά...



Φίλες και φίλοι αναγνώστες του S.N.A.F.U. ο ανταποκριτής σας, σας χαιρετά για μια εβδομάδα. Όπως θα είδατε την προηγούμενη εβδομάδα, μάλλον κουραστήκαμε κάπως -το κείμενο ανέβηκε με δυο μέρες καθυστέρηση ενώ ήταν έτοιμο στην ώρα του. Ας είναι καλά ο εν Δικτύω (συν)αδελφος Αλέξανδρος που φρόντισε να χτυπήσει συναγερμό στον ανταποκριτή σας, όμως φαίνεται ότι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση. Έτσι, συνδυάζοντας την ανάγκη αυτή με κάποια χάρη που πρέπει να γίνει για λογαριασμό ενός φίλου, την κοπανάμε για την νήσο Κύθνο το πρωί της Κυριακής.


Το S.N.A.F.U. που διαβάζετε, θα μπει online από έναν εκλεκτό φίλο και (επίσης) συνάδελφο και όταν θα το δείτε ο ανταποκριτής σας θα είναι αλλού. Η Γερουσία των ΗΠΑ ετοιμάζει το δεύτερο CDA, οι παρθένοι του Internet απεδείχθησαν φάρσα, και οι εξελίξεις τρέχουν, όμως το S.N.A.F.U. αυτή τη βδομάδα δε θα ασχοληθεί καθόλου με τα Δικτυακά τεκταινόμενα. Θα τα ξαναπούμε σε μια εβδομάδα που -πρώτα ο Θεός θα είμαστε πίσω.


Το ραδιόφωνο παίζει Led Zeppelin (Stairway to heaven), η ώρα είναι 12.36 μεσημέρι Σαββάτου 25 Ιουλίου και το εβδομηκοστό πέμπτο S.N.A.F.U. πάει για κάποια ψώνια της τελευταίας στιγμής. Ο σέρβος ακορντεονίστας διακόπτει τη μουσική του ραδιοφώνου καθώς βολτάρει κάτω από το παράθυρο του ανταποκριτή σας, ο αέρας εξακολουθεί να φυσάει, η Ελένη ετοιμάζεται και αυτή και εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα. Καλή σας εβδομάδα.


No comments:

Post a Comment